Tiéd a pálya!

Az Internet Hungary 2019 pályázati felhívása

Legyen élmény a fizetés

Csinálj élményt a foghúzásból!​

Az egyik legfájdalmasabb dolog: fizetni. Hogyan lehet ezt a fájdalmat csökkenteni? Legtöbbünknek már volt negatív tapasztalata, esetleg elállása is a vásárlástól, mert a termék árának kifizetése, akár indokolatlanul is, de túlbonyolított, akár időigényes, sőt, rémísztő is volt. Túl hosszú idő, kacifántos regisztráció és sorolhatnánk… A fizetési szolgáltatók dolgoznak és fejlesztenek is ezen a téren. De tény, végül is nem a fizetési szolgáltató veszíti el a vásáróját, hanem a kereskedő. És akkor itt jön a logikus kérdés: 

Vajon mit tesznek, mit tehetnek a kereskedők, hogy az online-fizetés élmény legyen?

 

Eddig pályázhatsz:

nap
óra
perc
Erre a pályázatra már lezártuk a jelentkezést.

Az online fizetés egyszerűbb és költségtakarékosabb a résztvevők számára, másrészről transzparens és prudens a társadalmi haszon szempontjából, elterjedése tehát mindenkinek érdeke.

 

Vajon mit tesznek, mit tehetnek a kereskedők az online fizetés népszerűsítéséért, elterjedéséért?


Az Internet Hungary szervezői pályázatot hirdetnek kereskedők, e-kereskedők (webshoptulajdonosok) számára.
Mutassák be a kereskedők, milyen stratégiával és taktikával kedveskednek, szolgálnak a vásárlóknak/fogyasztóknak az ökoszisztémájukban, hogy élmény legyen az online fizetés és ezáltal afelé tereljék fizetési hajlandóságukat! Mutassák be a kereskedők megoldásaikat, amivel „kedvesebbé”, kényelmesebbé, kezelhetőbbé, gyorsabbá teszik a vásárlás fizetési útját a legtranszparensebb fizetés, az online fizetés felé.

Beadandó mellékletek:

 1. Rövid cégbemutató: Kérjük, röviden mutassa be a céget, amelyet a pályázaton képvisel. (Max.100 szóban.) – Nem kerül pontozásra.
 2. Kérjük fejtse ki, milyen megoldásokkal, taktikával teszi kívánatosabbá, kényelmessé az online fizetést a vásárló/fogyasztó számára? (100 szó)
 3. Kérjük mutassa be, hogy milyen szöveges és vizuális elemekkel, egyéb eszközzel teszik felhasználóbaráttá (kényelmessé, gyorssá) a fizetést az adott felületen (100 szó)
 4. Mennyire egyszerű ismétlődő fizetéshez regisztrálni a fizetés során (regisztrált vagy regisztráció nélküli vásárlónak)
  Milyen előnyt ad a regisztráció? El lehet-e menteni a kártyát? (100 szó)
 5. Kérjük, írja meg mivel motiválják a vásárlót arra, hogy utánvét helyett elektronikus úton (bankkártyával, tárcával, esetleg banki átutalással) fizessen? Milyen esetleges előnyt kínál a kereskedő online fizetés esetére, hogy a vásárló ne az utánvétet válassza? (150 szó)
 6. Milyen csalás elleni védelmet biztosít a webshop és a fizetési szolgáltató? Melyek a biztonságot nyújtó megoldások az oldalon? Hogyan oldja meg, hogy egyszerre a lehető legkényelmesebb, ugyanakkor a legnagyobb hatásfokú legyen a csalás elleni védelem? (150 szó)
  (Felhívjuk a figyelmét a PSD2/SCA bevezetését követő teendőkről az Internet Hungary kiemelten foglalkozunk. Ennek megfelelően most nem része a kiírásnak PSD2/SCA–ra való felkészülés) ?
 7. Sorolja fel, milyen fizetési lehetőségeket biztosít a vásárlóknak és mely fizetési szolgáltatókat használ (pl. SimplePay, Barion, PayPal, stb.) Milyen szempontok alapján választ fizetési szolgáltatót? A szempontokban mennyire köszönt vissza a fenti pontokban ismertetett felhasználóbarát hozzáállás? (100 szó)
 8. Kérjük írja meg, hogy milyen fizetési megoldásokat kínálnak házhoz szállítás esetén? A házhoz szállítást biztosító cég kiválasztásánál szempont Önöknél, hogy milyen fizetési megoldásokat nyújt a helyszíni fizetéssel kapcsolatban? (50 szó)
 9. Indokolja meg, miért érdemes a díjat Önöknek odaítélni? A legfontosabb pozitívumok (max. 100 szóban). Nem kerül pontozásra

 

Kérjük, hogy a fizetési oldalakról mellékeljen max. 5 db screenshotot.

Tisztelt Pályázó! A válaszadásnál kérjük vegyék figyelembe, hogy a nyertes az Internet Hungary konferencián a pályázattal azonos tartalommal kell bemutassa nyertes pályázatát.

Díjak

„Az aranypirula – a legfájdalommentesebb fizetési megoldás”-nak járó elismerést az Internet Hungary 2019 konferencián veheti át a díjazott 2019. október 1-én.

 • 2019. október 2-án, a konferencia második napján egy 15 perces bemutatkozási lehetőséget kap a cég delegált képviselője, amelynek során pályaművét, illetve az abban bemutatott legjobb fizetési megoldást prezentálja a konferencia résztvevőinek.
 • Egy cikket közlünk a témával kapcsolatosan a DigitalHungary.hu szakportálon.
 • A konferencia közösségi média-felületein két hétig hirdetjük – a győztest.
 • Sajtóanyag kiküldése az országos sajtónak.
 • Egy szabadon választott (a szervezővel előzetesen egyeztetett témájú) előadás megtartása a következő Internet Hungary vagy Media Hungary Konferencián 2020-ban.
 • Tárgyi elismerés és oklevél, melyeknek digitálisan használható verzióját is megkapja a nyertes.

 

Shortlistesek elismerése:

 • A shortlistre került cégek egy-egy képviselője (aki díjazás esetén a díj átvevője és előadó is egyben) számára teljes konferenciacsomagot biztosítunk az Internet Hungary 2019 konferenciára (szállás: Hotel Balaton/ CE Plaza).

 • Azokat a cégeket, amelyek hozzájárulnak, hogy közzé tegyük, hogy a shortlistre kerültek a közösségi médiában egy hétig hirdetjük.

 

Nevezési feltételek

A versenypályázatok beérkezési határideje:
2019. augusztus 13-tól 2019. szeptember 16-án, 12.00 óráig
A beadható versenyművek száma: egy cégtől egy pályázatot lehet benyújtani.
Beküldési cím: kereskedelem@internethungary.com

A kísérő e-mailben legyenek kedvesek megadni a pályázó cég nevét, címét, a kapcsolattartó nevét, telefonszámát, e-mail címét és – ha a pályázat a shortlistre kerül –, akkor a konferenciára előadóként és egyben – díjazás esetén – díj átvevőként delegált nevét, telefonszámát, e-mail címét.

Zárolt PDF-formátumban várjuk a szöveges anyagokat.


A tárgy mezőbe kérjük beírni: Internet Hungary – Legyen élmény a fizetés!

Figyelem! Csak az a pályamű tekinthető érvényesnek, amelyet a beérkezést követő 24 órán belül e-mailben visszaigazolunk!

Pályázati díj: 10.000 forint+áfa/nevezés.

A pályázó cég számára a konferencia belépőjének árából (szállás és ellátás nem) max 3 főig 15% kedvezményt biztosítunk.
A pályázati díjról a jelentkezést követően számlát küldünk, amelynek összegét 3 napon belül szíveskedjenek átutalni. Azt a nevezést, amelyhez legkésőbb 2019. szeptember 17- ig nem érkezik be a nevezési díj összege a szervező bankszámlájára, töröljük a versenyből. Kérjük a számla elkészítéséhez legyenek kedvesek megadni az következő adatokat: Cégnév, adószám, számlázási cím

A verseny menete

A verseny két fordulós.
A szakmai zsűri 2019. szeptember 24-ig dönt az öt versenyművet tartalmazó shortlistről. Az adott céget érintő értesítést küldünk a verseny résztvevőinek. A zsűrizés második fordulóját követően az első helyen kiemelt cég képviselője az Internet Hungary 2019 konferencián veheti át a díjat.
A két zsűri tagjainak kiválasztási szempontjai:

 • 1 fő ügyfélszolgálati szakember
 • 1 fő fogyasztóvédelmi szakember
 • 1 fő marketingkommunikációs szakember
 • 1 fő UX szakértő
 • 1 fő szakjogász

A pályázat kiíró tulajdonosa:

Media Hungária konferenciairoda / Csermely Ákos

A pályázat együttműködő partnere:

fps ecosystem agency