Tiéd a pálya!

Az Internet Hungary 2019 pályázati felhívása

A legjobb ügyfélszolgálat

2C229EAD-6FA4-4F32-AB1C-1DAF2DF1C5E5

Az Internet Hungary 2019 konferencia szervezői versenypályázatot hirdetnek

A LEGJOBB ÜGYFÉLSZOLGÁLAT címért

Az ügyfélszolgálati verseny célja, hogy lehetőséget nyújtson különböző cégek számára, hogy megmérettessék ügyfélszolgálataik teljesítményét. A versenyben sem a cég mérete, sem piaci pozíciója, sem pedig az ügyfélszolgálaton dolgozók létszáma nem befolyásoló tényező – a fő szempont az ügyfélközpontúság.

Eddig pályázhatsz:

nap
óra
perc
Erre a pályázatra már lezártuk a jelentkezést.

Szolgálj szívvel!

Mi, a kereskedelmen és a szolgáltatóiparban dolgozók, vállalkozóként, cégvezetőként, éveken át keményen dolgozunk, piackutatunk, terméket fejlesztünk és válogatunk, felépítjük a vállalkozásunkat. Kommunikációt, logisztikát… Aztán a vevőnek, megrendelőnek hirtelen kérdése, panasza lesz, és pechünkre  a legfontosabb kulcspillanatban amikor a legkönnyebben kell hogy elérhetőek legyünk, hogy kedvesek legyünk, hogy csitítsunk, bajba kerülünk, mert, az ügyfélszolgálatos kollégának éppen rossz napja van.
Igen az ügyfélszolgálatos kollégákon óriási felelőség van. Ők is hús-vér emberek. Gondjaik, örömeik napi vagy állandó bánatuk van…

Amikor egy érdeklődő konvertál, az egy szent pillanat a kereskedő számára. Amint kattan a virtuális pénztárgép, és rögzítésre kerül a rendelés, abban a pillanatban megszólítottunk, elértünk valakit, akiben ott a lehetőség arra, hogy visszatérő és hűséges vevőként egy fontos tényezővé váljon az üzlet számára. Az ügyfélszolgálatnak már a megkeresése is általában azt jelzi, hogy egy problémát, egy nemkívánatos fejleményt kell elhárítani. Ezen a ponton olyan stabilan kell állnia a kommunikációnak, mint egy egyiptomi piramis: rendületlen magabiztossággal, precizitással, hittel és őszinte szeretettel, azaz a segíteni akarás vágyával.

Az ügyfélszolgálatos kollégák a mi “contact man”-neink. Hús vér emberek.

Sok múlik rajtuk.

Ezzel a pályázattal ünnepelni akarjuk az ügyfélszolgálatosokat országszerte és minden üzletben: mert tisztelni és szeretni kell őket, hogy ők is tiszteljék és szeressék a mi érdeklődő fogyasztóinkat, vásárlóinkat!

Ezért is indítjuk el idén is a “Legjobb Ügyfélszolgálat” címért rendezett versenypályázatot, amin bármilyen cég indulhat, piaci méret vagy pozíció nem számít: csak az ügyfélközpontúság.

Beadandó mellékletek:

A versenyben való részvétel kötelező mellékletei (ezek bármelyikének hiánya miatt a pályázat a versenyből kizárásra kerül):

 1. Rövid cégbemutató: Kérjük, röviden mutassa be a céget, amelyet a pályázaton képvisel. (max.100 szóban) – Nem kerül pontozásra.

 2. Ügyfélkapcsolati csatornák: Ismertesse az ügyfelek számára biztosított kommunikációs csatornákat, valamint az egyes csatornákra vonatkozó válaszidőket/ügyfélszolgálati időket (max. 100 szóban).

 3. Egyedi megoldások: Ismertesse a cégüknél az elmúlt időszakban indított leginnovatívabb ügyfélszolgálati megoldást, amely megkülönbözteti Önöket a saját piacukon jelen lévő versenytársaktól (max. 100 szóban).

 4. Az ügyfélszolgálat szerepe: Ismertesse cégük hitvallását az ügyfélkiszolgálással kapcsolatban (max. 100 szóban).

 1. Ügyfélkapcsolati folyamatok: Ismertesse, hogy az ügyfelek visszajelzéseit, panaszait milyen módon gyűjtik, összegzik, kezelik és használják. (Ha használják, akkor mire, hogyan?) (Max. 200 szóban.)

 2. Ügyfél-elégedettség mérése (NPS/VOC): Ismertesse cége ügyfélelégedettség-mérési módszereit, legutóbbi eredményeit, valamint az új megoldás/kampány eredményeit. (Max 100 szóban.)

 3. Ügyfélszolgálati kollégák eredményességének mérése: Miként valósul meg? Hogyan csatornázzák be az ügyfélszolgálat célkitűzéseit a vállalat célkitűzései közé? (Max. 100 szóban.)

 4. Az ügyfélkapcsolatokat ellátó személyek támogatásának megvalósulása:

  1. Milyen módon biztosítják a munkatársak számára a támogató környezetet?
  2. Objektív és szubjektív tényezők (környezet, háttér, szakmai képzések, csapatmunka, home office).
  3. IT támogatás (Milyen -a kiszolgálást, a napi munkát SEGÍTŐ – megoldásoka használnak (A fenti 3 pont ismertetése összesen max. 200 szóban.)

 5. Indokolja meg, miért Önöknek kellene a díjat odaítélni? A legfontosabb pozitívumok (max. 100 szóban – nem kerül pontozásra)

Nem kötelező, kiegészítő, tájékoztató anyagok:

1. 1 db videóanyag (Kérjük, hogy telefonnal készítse el, max. 3 percben)
2. Kreatív képek (max. 3 db A/4 méretű lapon el kell férniük)

Előnyt jelent, ha vannak a sikerességet alátámasztó, validált mérési számok. 

Díjak

A legjobb ügyfélszolgálatért járó elismerést az Internet Hungary 2019 konferencián veheti át a díjazott 2019. október 1-jén.

 • A GEOMANT által felajánlott kétmillió forint összértékű díj: 1 db bot fejlesztés + 1 éves Buzzeasy előfizetés.
 • 2019. október 2-án, a konferencia második napján egy 15 perces bemutatkozási lehetőséget kap a cég delegált képviselője, amelynek során pályaművét, illetve az abban bemutatott ügyfélszolgálatot prezentálja a konferencia résztvevőinek.
 • • Egy cikket közlünk a DigitalHungary.hu szakportálon
 • A konferencia közösségimédia-felületein két hétig hirdetjük a győztest.
 • Sajtóanyag kiküldése az országos sajtónak.
 • Egy szabadon választott (a szervezővel előzetesen egyeztetett témájú) előadás megtartása a következő Internet Hungary vagy Media Hungary konferencián 2020-ban.
 • Tárgyi elismerés és oklevél, melyeknek digitálisan is használható verzióját is megkapja a nyertes.

  Shortlistesek elismerése:

 • A shortlistre került cégek egy-egy képviselője (aki díjazás esetén díjátvevő és előadó is egyben) számára teljes konferenciacsomagot biztosítunk az Internet Hungary 2019 konferenciára (szállás: Hotel Balaton/ CE Plaza).

 • Azokat a cégeket, amelyek hozzájárulnak, a közösségi médiában egy hétig hirdetjük.

Nevezési feltételek

A versenypályázatok beérkezési határideje:

2019. augusztus 13-tól 2019. szeptember 23-án, 12 óráig

A beadható versenyművek száma: egy cégtől egy pályázatot lehet benyújtani A szöveges anyagokat zárolt PDF-formátumban várjuk.

Beküldési cím: ugyfelszolgalat@internethungary.com
A tárgy mezőbe kérjük beírni: Internet Hungary ügyfélszolgálati pályázat. 

A kísérő e-mailben legyenek kedvesek megadni a pályázó cég nevét, címét, a kapcsolattartó nevét, telefonszámát, e-mail címét és – ha a pályázó a shortlist tagja lesz, akkor – a konferenciára előadóként és egyben – díjazásuk esetén – díjátvevőként delegált személy nevét, telefonszámát, e-mail címét.

Figyelem! Csak az a pályamű tekinthető érvényesnek, amelyet a beérkezést követő 24 órán belül e-mailben visszaigazolunk!

Pályázati díj: 10.000 forint+áfa/nevezés.
A pályázati díjról a jelentkezést követően számlát küldünk, amelyet 3 napon belül szíveskedjenek átutalni.

Azt a nevezést, amelyhez legkésőbb 2019. szeptember 24-ig nem érkezik be a nevezési díj összege a szervező bankszámlájára, a versenyből töröljük.

A pályázó cég számára a konferencia belépőjének árából (szállás és ellátás nem) max 3 főig 15% kedvezményt biztosítunk. A kedvezény kizárólag a pályázó cégére érvényes, az át nem ruházható más személynek vagy cégnek. 

Kérem a számla elkészítéséhez legyenek kedvesek megadni az alábbi adatokat: Cégnév, adószám, számlázási cím. 

A verseny menete

A verseny kétfordulós.
A szakmai zsűri 2019. szeptember 26-ig dönt az öt versenyművet tartalmazó shortlistről. Az egyes céget érintő döntésről értesítést küldünk a verseny résztvevőinek. A zsűrizés második fordulóját követően az első helyen kiemelt cég képviselője az Internet Hungary 2019 konferencián veheti át a díjat.

A két zsűri tagjai kiválasztásának szempontjai:• 1 fő online fizetési szakértő
• 1 fő ügyfélszolgálati szakember
• 1 fő fogyasztóvédelmi szakember
• 1 fő marketingkommunikációs szakember
• 1 fő UX szakértő 

A díj szakma együttműködő partnere:

A díj támogatója a